Serveis

Tots els Serveis que oferim

 

Disseny i contrucció

Si vols un jardí diferent, original i amb les plantes que tu decideixis, contacte amb nosaltres. El nostre equip de professionals d’àmplia experiència al sector dedicarà el temps necessari a analitzar el teu projecte i fer-lo realitat emprant els components i materials adequats al client.

Si està desitjant tenir un nou jardí posa’t en contacte amb nosaltres i li oferirem tota la nostre experiència.

Manteniment

Mantenir un jardí bonic i esplèndid és el que tots volem, però la realitat és complicat tenir-lo tot els dies de l’any. Exigeix d’una rutina setmanal i d’uns coneixements mínims de jardineria, flors i plantes.

Des de jardineria Freixa et recomanem deixar aquests treballs amb mans de professionals, nosaltres comptem amb varis professionals que et mantindrem el dia a dia els vostres jardins.

Desbrossament i neteja

Ets agricultor però no tens la logística suficient per fer la neteja o desbrossament de la teva parcel.la. No et preocupis a Jardineria Freixa podem ajudar-te. Tenim una àmplia experiència realitzant aquets treballs.

Si vols conèixer el preu d’aquests serveis, no t’ho pensis dues vegades, contacte amb nosaltres , podem fer pressupostos personalitzats la nostre empresa ens regim per la  serietat i la qualitat.

Vivers

A més de dedicar-nos al disseny, construcció , manteniment a Jardineria Freixa tenim una amplia varietat de plantes, flors i fins i tot arbres per al teu jardí. Visita el nostre viver i deixa’t assessorar pel nostre personal.

 

DEMANA’NS PRESSUPOST

Truca’ns o envia’ns un correu i et realitzem una primera visita gratuïta per valorar i el teu projecte i així fer-te un pressupost en funció les teves necessitats.

Abrir chat
necessites ajuda
Hola, en que et puc ajudar?